On your feet!

On your feet! gaat op zondag 29 oktober officieel in première. Onze collega's Marion en Monique zijn vorige week uitgenodigd om een try-out bij te wonen. Als één van de allereerste Nederlanders mochten zij de musical zien. Lees hier het verlag van Marion.

"We gingen er zonder verwachtingen naar toe. We hadden geen idee wat voor een show het ging worden. Het was ontzettend leuk! Het swingt de pan uit en het bruist aan alle kanten. De salsa werkt aanstekelijk en je krijgt bijna zin om mee te doen. Vocaal is de hoofdrolspeelster Vajèn van den Bosch ontzettend goed. Soms is het net alsof je Gloria Estefan zelf hoort. Vajèn heeft in 2012 meegedaan aan The Voice Kids, waar ze in de finale stond. Ze speelde de rol van Sandy in de musical Grease en was Liesl in The Sound of Music. Dit najaar is ze te zien in de televisieserie De Spa op Net 5.

Alle bekende hits komen voorbij en deze zijn gelukkig niet in het Nederlands vertaald, iets waar wij erg blij mee waren. Leuk zijn ook de kleine Gloria en Emilio, deze kinderen zingen en dansen werkelijk de sterren van de hemel! 

Ook bij de zwaardere scènes word je volledig meegesleept. Tijdens de Get On Your Feet World Tour in 1990 raakte Gloria zwaargewond als gevolg van een ernstig busongeluk. Ze brak haar rug en liep ernstige schade op aan haar ruggengraat. De toekomst voor de zangeres was door het ongeluk in één klap onzeker geworden, maar haar doorzettingsvermogen en Emilio’s aanmoedigingen helpen Gloria weer ‘on her feet’.

Aan het einde van de show wordt het publiek opgezweept en kunnen de heupen toch nog los! Wij vinden On Your Feet! een absolute aanrader om te bezoeken!Wilt u ook On your feet! met eigen ogen bewonderen? 
Klik hier voor onze individuele dagtocht naar On your feet! (aanmelden van 1 persoon). 
Klik hier als u On your feet! met een groep wilt bezoeken.
.
AltroVia Dekra