Ambulancebus

Márion Reizen helpt mee met patiëntenverspreiding

Aan het begin van de eerste Corona-uitbraak heeft Márion Reizen samen met Het Witte Kruis onderzocht of het mogelijk was een touringcar om te bouwen naar ambulance. Een fantastisch initiatief om te helpen om te helpen met de patiëntenspreiding. 
In totaal kunnen er 5 patiënten worden vervoerd per brancard. Met behulp van de lift gaan ze in de touringcar en worden ze stevig vastgezet.
De touringcar is uitgerust met medische apparatuur, tevens zijn er ambulanceverpleegkundingen aanwezig die onderweg de gezondheid van de patiënten bewaken.

Onder begeleiding van de politie rijdt de bus van het ene naar het andere ziekenhuis.

Over Witte Kruis evenementenzorg 

Witte Kruis is de grootste ambulancedienst- en acute zorgverlener van Nederland en staat voor zeer hoge kwaliteit (ALS) hulpverlening en EHBO op evenementen en festivalsWitte Kruis Evenementenzorg zet voor haar eerste hulp en medische hulpverlening gespecialiseerde ambulanceverpleegkundigen, artsen en EHBO-ers in die werken volgens de recent vastgestelde veldnorm Evenementenzorg op evenementen en festivals. Witte Kruis Evenementenzorg is preferred Medical Supplier van de Knac Nederlandse Autosport Federatie (KNAF) en medisch partner van Circuit Zandvoort. 

Meer informatie?
Meer informatie over EHBO of medische hulpverlening tijdens evenementen, sportwedstrijden en festivals? Zie: https://evenementenzorg.nl 

Samenwerkingsverbanden en partners noemen, zie: https://www.evenementenzorg.nl/samenwerking-ehbo-op-evenementen-en-festivals/

AltroVia Dekra