Ootmarsum


Hotel De Landmarke is het meest complete hotel van Ootmarsum. De ligging en alles wat het hotel biedt, is uniek in deze regio. Comfortabel ingerichte kamers, het overdekte zwembad, de sauna, het solarium, een ruim zonneterras, een groot gazon met ligstoelen en zitjes, een gezellige lounge met bar en open haard, gratis WIFI en gastencomputer maken het hotel compleet. Er staan nieuwe hotelfietsen voor u klaar en er is een mogelijkheid om elektrische fietsen tegen meerprijs te reserveren. Juist omdat het hotel aan de rand van Ootmarsum ligt, maakt dit de ligging uniek: u bent met één stap in de natuur. Pure verwennerij, in al die jaren komen hotelgasten regelmatig terug en zeggen: het is net als thuis komen.

Uw kamer

Alle kamers zijn op de begane grond of per lift bereikbaar en zijn voorzien van:

Voorzieningen

Fietsen
Het hotel beschikt over zeer goede fietsen. (nieuwe aluminium fietsen met zeven versnellingen). De regio kent veel verschillende fietsroutes. Het hotel heeft met zorg de mooiste fietsroutes voor u samengesteld, deze liggen klaar bij de receptie. U gaat dus de mooiste plekjes van Twente gegarandeerd zien! Het gebruik van de fietsen is natuurlijk inbegrepen in uw arrangement. Mocht u gebruik willen maken van een E-bike dan staan er gloednieuwe Batavus E-bikes met een reusachtig bereik voor u klaar tegen een meerprijs van € 17,50 per dag.


Lounge

Een lekker glas wijn..... een boek lezen..... een spelletje doen..... of gewoon gezellig andere mensen ontmoeten. De lounge is het gezellige trefpunt van het hotel!


Hotel Toscaans zwembad

Het Toscaanse zwembad vindt u op de begane grond. Het bad meet 4 x 10 meter, het is 1,40 meter diep en de temperatuur is een heerlijke 29 graden. Het gebruik van het zwembad is gratis.


Sauna en solarium

Na een dag fietsen of wandelen is het heerlijk ontspannen in onze sauna. Privé te boeken voor een gering bedrag. Mocht de dag niet zo zonnig geweest zijn als u hoopte, beschikt het hotel ook over een solarium.


Zonneweide

Aan de achterzijde van het hotel vindt u een groot gazon waar u heerlijk kunt ontspannen op onze ligstoelen en picknicktafels. Door de ligging geniet u hier extra lang van de zon en omdat u naast het zwembad ligt is een verfrissende duik altijd dichtbij.

 

Eten en drinken

Lekker koken is de passie van de vier ervaren koks van De Landmarke. Zij zijn continu bezig met het bedenken en koken van lekkere recepten. Als u het leuk vindt, dan willen ze hun recepten met u delen, zodat u ze thuis kunt namaken. En uiteraard houden ze rekening met diëten en allergenen. Laat het ons even weten! Alle arrangementen zijn inclusief driegangen diners op basis van verse ingrediënten en streekproducten.

 

Programma

Dag 1

U vertrekt ’s ochtends rond 11.30 uur per luxe touringcar richting Ootmarsum. Om 12.30 uur staat er een lunch voor u klaar in Vilsteren. Vanuit Vilsteren rijdt onze chauffeur u naar Landgoed Singraven. Hier zult u een rondleiding krijgen van anderhalf uur door het Huis Singraven. Om 16.00 uur zal onze chauffeur u naar het hotel brengen waar u kunt inchecken en opfrissen. Rond 18.30 uur serveert het hotel een 3 gangendiner, inclusief saladebuffet. De rest van de avond is vrij te besteden.

Dag 2

Na het ontbijt is er gelegenheid om van de faciliteiten van het hotel gebruik te maken of bijvoorbeeld een stukje te gaan fietsen in deze prachtige omgeving. ’s Middags gaat u naar het Openluchtmuseum in Ootmarsum. Een gids neemt u mee over het terrein en vertelt hoe de mensen vroeger leefden; dichtbij de natuur, sober, zelfvoorzienend en eenvoudig. Onderwerpen als land bewerken, wonen, tradities en kleding komen voorbij. Na de rondleiding krijgt u een kop koffie of thee met biercake in het museumrestaurant “Gasterij Oatmössche”. Natuurlijk is er gelegenheid om ook zelf het Openluchtmuseum te ontdekken. Aan het einde van de middag is de terugkomst in het hotel gepland. Na het avondeten is de avond vrij te besteden.

Dag 3

Dichtbij de grens van Nederland met Duitsland bevindt zich Bad Bentheim; een modern kuuroord volop mogelijkheden. Van Ridderfeest tot het openluchttheater, interessante musea en een prachtige natuur. Bad Bentheim heeft het allemaal... De burcht Bentheim wijst u al van ver de weg en heet u hartelijk welkom! Van verre is hij al te zien: de stoere, uit zandsteen opgetrokken burcht die gebouwd werd om de bewoners te beschermen. Nog steeds domineert het kasteel de stad. Met een gids verkent u de burcht en wordt u meegenomen in het vroegere leven van de kasteelbewoners. Daarna heeft u zelf de gelegenheid om in Bad Bentheim rond te kijken. ’s Avonds staat er weer een 3 gangendiner voor u klaar in het hotel.

Dag 4

In de ochtend brengt onze chauffeur u naar Losser, waar u een smokkelroute zult gaan beleven. Na de smokkelroute heeft u twee keuzes; onze chauffeur kan u afzetten in het centrum van Enschede of u kunt terug naar het hotel. Het hotel beschikt over hotelfietsen en mooie fietsroutes, zodat u deze prachtige omgeving per fiets beter kunt leren kennen. Enschede kunt u op eigen gelegenheid verkennen; een museum bezoeken of lekker gaan winkelen. Op een afgesproken plaats en tijd zal onze chauffeur u weer ophalen en naar het hotel brengen. ´s Avonds wordt u verwacht in het restaurant van het hotel De Landmarke.

Dag 5

Na het ontbijt heeft u een vrije ochtend. Aan het einde van de ochtend zult u middels een mooie route naar Losser rijden waar een heerlijke lunch klaar staat. ´s Middags brengt u een bezoek aan het Diorama in Holten. Dit natuurmuseum op de Sallandse Heuvelrug heeft één van de grootste collecties Europese diersoorten en laat meer dan 1000 dieren zien. Variërend van de grootste zangvogel van Nederland, tot de enige aap die voorkomt in Europa. Er zijn elf prachtige levensgrote diorama’s te zien waarbij dieren in hun natuurlijke houding en leefomgeving staan, u beleeft de natuur van dichtbij! Het hele jaar door zijn er bijzondere tentoonstellingen. U zult deze laatste avond gaan genieten van een afscheidsdiner in Holten. 

 

Prijsinformatie

De prijs per persoon bedraagt € 395,- per persoon.

De per persoonsprijs is gebaseerd op een minimale deelname van 30 personen en bij vertrek uit Dronten. Meer of minder personen of een andere vertrekplaats kan gevolgen hebben voor de prijs. 

De toeslag voor het verblijf op een 1 persoonskamer bedraagt € 80,- (totaal voor 4 nachten)


De prijs is inclusief:

 Besluit u niet deel te nemen aan een excursie is restitutie niet mogelijk.


De prijs is exclusief:

 

 Direct vrijblijvende offerte aanvragen >

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in Ootmarsum? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.Offerte aanvragen
AltroVia Dekra