Vijf dagen Twente

Hotel De Landmarke is het meest complete hotel van Ootmarsum. De ligging en alles wat het hotel biedt, is uniek in deze regio. Comfortabel ingerichte kamers, het overdekte zwembad, de sauna, het solarium, een ruim zonneterras, een groot gazon met ligstoelen en zitjes, een gezellige lounge met bar en open haard, gratis WIFI en gastencomputer maken het hotel compleet. Er staan nieuwe hotelfietsen voor u klaar en er is een mogelijkheid om elektrische fietsen tegen meerprijs te reserveren. Juist omdat het hotel aan de rand van Ootmarsum ligt, maakt dit de ligging uniek: u bent met één stap in de natuur. Pure verwennerij, in al die jaren komen hotelgasten regelmatig terug en zeggen: het is net als thuis komen.

Datum

Deze reis vindt plaats van maandag 14 mei tot en met vrijdag 18 mei 2018 en is vanaf 1 persoon te boeken. 

Uw kamer

Alle kamers zijn op de begane grond of per lift bereikbaar en zijn voorzien van:

Voorzieningen

Fietsen
Het hotel beschikt over zeer goede fietsen. (nieuwe aluminium fietsen met zeven versnellingen). De regio kent veel verschillende fietsroutes. Het hotel heeft met zorg de mooiste fietsroutes voor u samengesteld, deze liggen klaar bij de receptie. U gaat dus de mooiste plekjes van Twente gegarandeerd zien! Het gebruik van de fietsen is natuurlijk inbegrepen in uw arrangement. Mocht u gebruik willen maken van een E-bike dan staan er gloednieuwe Batavus E-bikes met een reusachtig bereik voor u klaar tegen een meerprijs van € 17,50 per dag.


Lounge

Een lekker glas wijn..... een boek lezen..... een spelletje doen..... of gewoon gezellig andere mensen ontmoeten. De lounge is het gezellige trefpunt van het hotel!


Hotel Toscaans zwembad

Het Toscaanse zwembad vindt u op de begane grond. Het bad meet 4 x 10 meter, het is 1,40 meter diep en de temperatuur is een heerlijke 29 graden. Het gebruik van het zwembad is gratis.


Sauna en solarium

Na een dag fietsen of wandelen is het heerlijk ontspannen in onze sauna. Privé te boeken voor een gering bedrag. Mocht de dag niet zo zonnig geweest zijn als u hoopte, beschikt het hotel ook over een solarium.


Zonneweide

Aan de achterzijde van het hotel vindt u een groot gazon waar u heerlijk kunt ontspannen op onze ligstoelen en picknicktafels. Door de ligging geniet u hier extra lang van de zon en omdat u naast het zwembad ligt is een verfrissende duik altijd dichtbij.

 

Eten en drinken

Lekker koken is de passie van de vier ervaren koks van De Landmarke. Zij zijn continu bezig met het bedenken en koken van lekkere recepten. Als u het leuk vindt, dan willen ze hun recepten met u delen, zodat u ze thuis kunt namaken. En uiteraard houden ze rekening met diëten en allergenen. Laat het ons even weten! Alle arrangementen zijn inclusief driegangen diners op basis van verse ingrediënten en streekproducten.

 

Programma

14 mei 2018

U vertrekt ’s ochtends per luxe touringcar richting Ootmarsum. Om 12.30 uur staat er een lunch voor u klaar in Vilsteren. Vanuit Vilsteren rijdt onze chauffeur u naar Landgoed Singraven. Hier zult u een rondleiding krijgen van anderhalf uur door het Huis Singraven. Om 16.00 uur zal onze chauffeur u naar het hotel brengen waar u kunt inchecken en opfrissen. Rond 18.30 uur serveert het hotel een 3 gangendiner, inclusief saladebuffet. De rest van de avond is vrij te besteden.

15 mei 2018

Na het ontbijt is er gelegenheid om van de faciliteiten van het hotel gebruik te maken of bijvoorbeeld een stukje te gaan fietsen in deze prachtige omgeving. ’s Middags gaat u naar het Openluchtmuseum in Ootmarsum. Een gids neemt u mee over het terrein en vertelt hoe de mensen vroeger leefden; dichtbij de natuur, sober, zelfvoorzienend en eenvoudig. Onderwerpen als land bewerken, wonen, tradities en kleding komen voorbij. Na de rondleiding krijgt u een kop koffie of thee met biercake in het museumrestaurant “Gasterij Oatmössche”. Natuurlijk is er gelegenheid om ook zelf het Openluchtmuseum te ontdekken. Aan het einde van de middag is de terugkomst in het hotel gepland. Na het avondeten is de avond vrij te besteden.

16 mei 2018

Dichtbij de grens van Nederland met Duitsland bevindt zich Bad Bentheim; een modern kuuroord volop mogelijkheden. Van Ridderfeest tot het openluchttheater, interessante musea en een prachtige natuur. Bad Bentheim heeft het allemaal... De burcht Bentheim wijst u al van ver de weg en heet u hartelijk welkom! Van verre is hij al te zien: de stoere, uit zandsteen opgetrokken burcht die gebouwd werd om de bewoners te beschermen. Nog steeds domineert het kasteel de stad. Met een gids verkent u de burcht en wordt u meegenomen in het vroegere leven van de kasteelbewoners. Daarna heeft u zelf de gelegenheid om in Bad Bentheim rond te kijken. ’s Avonds staat er weer een 3 gangendiner voor u klaar in het hotel.

17 mei 2018

In de ochtend brengt onze chauffeur u naar Losser, waar u een smokkelroute zult gaan beleven. Na de smokkelroute heeft u twee keuzes; onze chauffeur kan u afzetten in het centrum van Enschede of u kunt terug naar het hotel. Het hotel beschikt over hotelfietsen en mooie fietsroutes, zodat u deze prachtige omgeving per fiets beter kunt leren kennen. Enschede kunt u op eigen gelegenheid verkennen; een museum bezoeken of lekker gaan winkelen. Op een afgesproken plaats en tijd zal onze chauffeur u weer ophalen en naar het hotel brengen. ´s Avonds wordt u verwacht in het restaurant van het hotel De Landmarke.

18 mei 2018

Na het ontbijt heeft u een vrije ochtend. Aan het einde van de ochtend zult u middels een mooie route naar Losser rijden waar een heerlijke lunch klaar staat. ´s Middags brengt u een bezoek aan het Diorama in Holten. Dit natuurmuseum op de Sallandse Heuvelrug heeft één van de grootste collecties Europese diersoorten en laat meer dan 1000 dieren zien. Variërend van de grootste zangvogel van Nederland, tot de enige aap die voorkomt in Europa. Er zijn elf prachtige levensgrote diorama’s te zien waarbij dieren in hun natuurlijke houding en leefomgeving staan, u beleeft de natuur van dichtbij! Het hele jaar door zijn er bijzondere tentoonstellingen. U zult deze laatste avond gaan genieten van een afscheidsdiner in Holten. 

 

Prijsinformatie

U betaalt een aanbetaling van 15% van de totale reissom. De aanbetaling dient overgemaakt te worden binnen 14 dagen na uw reservering. U vindt de betalingsgegevens in de voorlopige bevestiging. U ontvangt 60 dagen voor vertrek een factuur voor het resterende bedrag. De prijs is inclusief:

 Besluit u niet deel te nemen aan een excursie is restitutie niet mogelijk.


De prijs is exclusief:

 

Annuleringsvoorwaarden:

Indien u wilt annuleren zal Márion Reizen de volgende annuleringskosten in rekening brengen:Meerdaagse Reizen gaan alleen door bij voldoende deelname. Márion Reizen geeft uiterlijk 60 dagen voor vertrek bericht indien de reis niet kan doorgaan. De betaalde reissom wordt in dit geval direct teruggestort. De opstaproute is altijd onder voorbehoud. Het kan voorkomen dat u onderweg wisselt van touringcar of dat een opstapplaats bij te weinig animo komt te vervallen.
 teruggestort.

Opstapplaatsen:

Emmeloord De Deel 10.25 uur
Urk Carpoolplaats A6 10.40 uur
Swifterbant De Poort (bij Weevers) 10.55 uur
Dronten Bushalte De Ark 11.10 uur
Kampen Berghuisplein 11.30 uur
Lelystad CS, buszijde 9.45 uur
Biddinghuizen Het Plein 10.10 uur
Zeewolde Het Baken, Horsterweg 10.35 uur
Harderwijk De Sypel, Parkweg 4 10.55 uur
Nunspeet Transferium 11.15 uur
Elburg Parkeerterrein Schootsveld 11.30 uur

.

Prijzen

Maandag 14 mei 2018
2 persoonskamer (aanbetaling 15%) - € 59,25

Maandag 14 mei 2018
1 persoonskamer (aanbetaling 15%) - € 71,25

Inclusief:

 • Vervoer per luxe touringcar
 • 4 overnachtingen op een 2-persoonskamer
 • 4 x ontbijtbuffet
 • 4 x 3 gangendiner in het hotel (excl. consumpties)
 • Lunch op heen- en terugreis
 • Entree Landgoed Singraven
 • Entree Openluchtmuseum Ootmarsum, rondleiding en 1x koffie/thee met biercake (dinsdag)
 • Entree Burcht Bad Bentheim met rondleiding (woensdag)
 • Smokkelroute en lunch (vrijdag)
 • Entree Diorama (vrijdag)
 • Afscheidsdiner op de terugreis
 • Reserveringskosten
 • Toeristenbelasting


 • Bestellen

  Alternatieven

  The Lion King

  Donderdag 26 april en 26 juli 2018 - The Lion King is terug in Nederland. Wees getuige van deze spectaculaire musical...

  informatie >

  Winkelen in CentrO Oberhausen

  Woensdag 18 juli 2018 - Toe aan een nieuwe garderobe? Waar kan dat beter dan in het grootste overdekte winkelcentrum van Europa?

  informatie >

  Soldaat van Oranje

  Vrijdag 6 april en 21 september 2018 - Een indrukwekkende musical die u niet mag missen!

  informatie >

  Meyer Werft, Papenburg

  Woensdag 18 april 2018 - Bij Meyer Werft worden de grootste cruiseschepen ter wereld gebouwd. U krijgt een rondleiding en ziet hoe cruiseschepen worden gebouwd én vervoerd worden naar zee.

  informatie >

  Keukenhof

  Donderdag 3 mei 2018 - Bezoek de Keukenhof met meer dan zeven miljoen bloembollen in bloei met wel achthonderd verschillende soorten tulpen. De Keukenhof staat in 2018 in het teken van Romantiek in Bloemen. Het mooiste lentepark ter wereld brengt u in een romantische lentesfeer.

  informatie >

  Friesland Waterland

  Tweede Pinksterdag 21 mei 2018 - Een heerlijke pinktersdagtocht waarbij u een boottocht maakt over de Friese meren en een deel van de Elfstedenroute en het pittoreske stadje Hindeloopen bezoekt.

  informatie >

  Dagje Antwerpen

  Woensdag 6 juni 2018 - Een dagje uitgebreid winkelen, een museum bezoeken of een stadswandeling maken. Bezoek op eigen gelegenheid Antwerpen en geniet van een heerlijk dagje uit.

  informatie >
  AltroVia Dekra