Rijksmuseum

Het Rijksmuseum is hét museum van Nederland. Na tien jaar verbouwen, restaureren en renoveren opende het Rijksmuseum in 2013 in volle glorie weer zijn deuren voor het publiek. Zowel het gebouw als de presentatie van de collectie ondergingen een totale transformatie. De vernieuwing resulteerde in een verrassende inrichting, prachtige tentoonstellingen, bruisende evenementen en vele prettige faciliteiten voor jong en oud. De wereldberoemde collectie van het Rijksmuseum wordt op een geheel nieuwe wijze gepresenteerd. De bezoekers maken een reis door de eeuwen en ervaren zo een gevoel voor schoonheid en een besef van tijd. In 80 zalen, vertellen 8.000 objecten het verhaal van 800 jaar Nederlandse kunst en geschiedenis van de Middeleeuwen tot Mondriaan. Alles verrassend gepresenteerd in een indrukwekkend gebouw met als hoogtepunt de Eregalerij, waar de publiekslievelingen uit de Gouden Eeuw zoals het Melkmeisje van Vermeer en de Nachtwacht van Rembrandt te zien zijn.

U heeft de hele dag de tijd om het Rijksmuseum op eigen gelegenheid te ontdekken, maar u kunt natuurlijk ook nog het centrum inlopen om te winkelen of ergens lekker wat te eten en drinken. 

Heeft u een Museum Jaarkaart of wilt u niet naar het Rijksmuseum, maar wel naar Amsterdam? U kunt ook alleen het vervoer boeken. 
Prijs per persoon € 18,00 (alleen vervoer naar Amsterdam)
Prijs per persoon € 36,00 (vervoer en entree Rijksmuseum)


Datum en Tijdstip:

 

Opstapplaatsen:

Kampen Berghuisplein 09.05 uur
Dronten Bushalte De Ark 09.30 uur
Biddinghuizen Plein 09.40 uur
Zeewolde Het Baken, Horsterweg 10.00 uur
Lelystad CS-Busstation 10.00 uur

De opstaproute is altijd onder voorbehoud. Het kan voorkomen dat u onderweg wisselt van touringcar of dat een opstapplaats bij te weinig animo komt te vervallen.

 


Fotomateriaal: John Lewis Marshall

Prijzen

Dinsdag 22 oktober 2019
Vervoer en entree - € 36,00

Dinsdag 22 oktober 2019
Alleen vervoer - € 18,00

Inclusief:

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Entreebewijs Rijksmuseum (tenzij u kiest voor alleen vervoer)


  • Bestellen
    AltroVia Dekra