Ontdek en "proef" Rotterdam

Stap aan boord voor een rondvaart van circa 1 uur op de Maas langs alle highlights van Rotterdam. U heeft een prachtig uitzicht over de imposante skyline en de verschillende havens. Een enthousiaste gids vertelt u tijdens de vaart over alle ins en outs van de vaarroute. We varen onder andere langs het beroemde ss Rotterdam, Kop van Zuid, Hotel New York, het Witte Huis, de Willemsbrug, de Euromast en meer bijzondere plekken die u niet mag missen. Zoek een plekje binnen in de gezellige salon of strijk neer op het zonnedek.

Na de lunch zal onze chauffeur u afzetten nabij de Markthal.
De Markthal Rotterdam is de eerste overdekte marktvloer van Nederland. Een plek waar goed eten en uniek wonen in een spectaculaire boog samenkomen. Met unieke kramen en winkel- en horecagelegenheden vindt u in de Markthal het meest gevarieerde foodaanbod van Nederland. Hier vindt u ingrediënten en etenswaren uit alle windstreken. En dat voor gangbare prijzen. Proef de authentieke smaak van thuis, of maak een culinaire ontdekkingsreis. Er is nog een wereld te ontdekken. 


Prijs per persoon € 59,95


Inclusief: 

 

Datum en Tijdstip:

 

Opstapplaatsen:

 

Kampen Burgemeester Berghuisplein 8.45 uur
Dronten Bushalte De Ark 9.00 uur
Biddinghuizen Plein 9.10 uur
Lelystad NS- Busstation 9.30 uur


De opstaproute is altijd onder voorbehoud. Het kan voorkomen dat u onderweg wisselt van touringcar of dat een opstapplaats bij te weinig animo komt te vervallen.

 

 
 

Prijzen

Dinsdag 21 juli 2020
€ 59,95

Inclusief:

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Rondvaart inclusief 1x koffie/thee en gebak
  • Lunch; koffietafel met onbeperkt koffie/thee, melk en 1 glas jus d'orange. Een buffet met zowel harde als zachte broodjes en een krentenbol die kunnen belegd worden met gesorteerd hartig beleg, een kroket, zoet beleg en boter. De lunch wordt afgesloten met een fruitschaal.


  • Bestellen
    AltroVia Dekra