Kaarsjesavond in de Orchideeen Hoeve

Wie in december op zoek is naar de echte ouderwetse, gezellige en warme kerstsfeer, kan zijn hart ophalen in de Orchideeën Hoeve. In december is de Orchideeën Hoeve in de Noordoostpolder omgetoverd in een magische kerstbeleving voor jong en oud. De vele kerstverlichting, lantaarns en sfeervolle fonteinen creëren een magische kerstbeleving in de tuinen van de Orchideeën Hoeve. Tijdens de kaarsjesavonden wordt deze sprookjesachtige beleving nog bijzonderder gemaakt door duizenden kaarsjes die de tuinen feeëriek verlichten. Aan het eind van de tuinenroute vindt u de gezellige kerstmarkt. Slenter langs de vele kraampjes vol snuisterijen en lekkernijen en sluit het uitje af op het horecaplein met een warme chocomel of vers gemaakte snert. Bewonder ondertussen tientallen bloemstylisten die kerststukjes maken of koop een mooi kerstgeschenk in de winkel van de Orchideeën Hoeve. Ontdek de buitenroute door het Makirijk, beleef de ultieme wintersfeer tussen allerlei diersoorten.

Prijs € 15,75 per persoon

Inclusief:

 

Datum en Tijdstip:

 

Opstapplaatsen:

Lelystad CS-Busstation 17.00 uur
Biddinghuizen Plein 17.30 uur
Dronten Bushalte De Ark 17.45 uur
Swifterbant De Poort (bij Weevers) 18.00 uur


De opstaproute is altijd onder voorbehoud. Het kan voorkomen dat u onderweg wisselt van touringcar of dat een opstapplaats bij te weinig animo komt te vervallen.

 

  Rolstoeltouringcar:


Wij rijden naar Luttelgeest met een rolstoeltouringcar. Deze is uitgerust met een lift en voorzieningen om de rolstoelen stevig te verankeren. De Orchideeën Hoeve en alle activiteiten zijn geheel overdekt en rolstoeltoegankelijk.
 
 

Prijzen

Donderdag 19 december 2019
€ 15,75

Inclusief:

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Entree Kaarsjesavond Orchideeën Hoeve


  • Bestellen
    AltroVia Dekra