Kaarsjesavond in de Orchideeën Hoeve

Wie in december op zoek is naar de echte ouderwetse, gezellige en warme kerstsfeer, kan zijn hart ophalen in de Orchideeën Hoeve. In december is de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest omgetoverd in een prachtige kerstbeleving voor jong en oud. De vele kerstverlichting, lantarens en sfeervolle fonteinen creëren een magische kerstbeleving in de tuinen van de Orchideeën Hoeve. Tijdens deze avond wordt de sprookjesachtige beleving nog bijzonderder gemaakt door duizenden kaarsjes die de tuinen feeëriek verlichten. Aan het eind van de route vindt u de gezellige kerstmarkt. Slenter langs de vele kraampjes vol snuisterijen en lekkernijen. Bewonder ondertussen tientallen bloemstylisten die kerststukjes maken of koop een mooi kerstgeschenk in de winkel van de Orchideeën Hoeve. Ontdek de buitenroute door het Makirijk, beleef de ultieme wintersfeer tussen allerlei diersoorten.Inclusief:

 

Extra informatie:

We verwachten om 18.30 uur aan te komen in Luttelgeest en vertrekken weer om 21.00 uur 

Opstapplaatsen:

Biddinghuizen Bushalte Het Plein 16.45 uur
Dronten Bushalte De Ark 17.00 uur
Swifterbant  De Poort (bij Weevers) 17.15 uur
Lelystad  CS-Busstation 17.35 uur


De opstaproute is altijd onder voorbehoud.

  Rolstoeltouringcar:


Wij rijden naar Luttelgeest met een rolstoeltouringcar. Deze is uitgerust met een lift en voorzieningen om de rolstoelen stevig te verankeren. De Orchideeën Hoeve en alle activiteiten zijn geheel overdekt en rolstoel- en rollator toegankelijk.
 
 

Prijzen

Dinsdag 12 december 2023
€ 32,50

Inclusief:

 • Vervoer per luxe touringcar
 • Entree Kaarsjesavond Orchideeën Hoeve


 • Bestellen

  Alternatieven

  Kerstmarkt Munster

  Vrijdag 8 december 2023 - Münster heeft maar liefst 6 markten die maar een paar minuten te voet van elkaar af liggen. Iedere kerstmarkt heeft haar eigen thema omgeven door de prachtige historische binnenstad.

  informatie >

  Royal Christmas Fair in Den Haag

  Woensdag 13 december 2023 - Kerstmarkt in het historisch hart van Den Haag. De Royal Christmas Fair brengt je met twinkelende lichtjes en bekende kersliedjes in de ultieme kerstsfeer.

  informatie >
  AltroVia Dekra