Anastasia

In het AFAS Circustheater Scheveningen krijgt The Lion King een geweldige en even grootse opvolger: vanaf september kan Nederland kennis maken met het internationale Broadway-succes Anastasia. Anastasia is gebaseerd op de gelijknamige animatiefilm en vertelt het legendarische verhaal van een verloren Russische prinses die op zoek is naar haar werkelijke identiteit. Stage Entertainment brengt je de sprankelende, Nederlandse versie van deze Broadway-musical. Boek nu en wees zeker van de beste plaatsen!

Onvergetelijke ontdekkingsreis
Weeskind Anya herinnert zich niets van vroeger en heeft geen idee wie ze is. Met een muziekdoosje als enige bagage gaat ze op zoek naar haar verleden. Een avontuur dat voert langs vorstelijke paleizen en door het romantische Parijs van 1920. Hoe kan het dat Anya sprekend lijkt op Anastasia Romanov? Is ze écht de dochter van de vermoorde tsaar Nicolaas? Langzaam ontrafelt Anya haar geschiedenis, om te ontdekken wie ze werkelijk is. Half historisch, half legende: dit moet je gaan zien!

Wereldwijd succes
Anastasia, ontwikkeld en geproduceerd door Stage Entertainment, ging in 2017 in première op Broadway en vierde al grote successen in Duitsland en Spanje. De verbluffende musical – vol heerlijke muziek, oogverblindende decors en schitterende kostuums – kreeg overal geweldige recensies. De prachtige songs, zoals Journey to the past en Once upon a December, hoor je in een Nederlandse versie.

 

 

Prijs per persoon 

Eerste rang € 99,50 p.p.
Tweede rang € 85,50 p.p.


Volgeboekt!


Inclusief:

 • Vervoer per luxe touringcar 
 • 1e of 2e rang zitplaats 
 • Reserveringskosten Circus Theater (Márion Reizen rekent géén reserveringskosten)


Datum en Tijdstip:

 • Vrijdag 14 februari 2020 
 • Aanvang voorstelling 20.00 uur 
 • Vertrek Circus Theater ongeveer 30 minuten na afloop van de musical
 • Duur musical: 3:00 uur inclusief pauze

 
Opstapplaatsen:

Kampen Burgemeester Berghuisplein 16.00 uur
Dronten Bushalte De Ark 16.25 uur
Swifterbant De Poort, Weevers 16.40 uur
Lelystad NS Station-Busstation 17.00 uur
Harderwijk  Leen Bakker, Lorentzstraat 17.25 uur


De opstaproute is altijd onder voorbehoud. Het kan voorkomen dat u onderweg wisselt van touringcar of dat een opstapplaats bij te weinig animo komt te vervallen.


 

Prijzen

Vrijdag 14 februari 2020
1e rang - € 99,50

Vrijdag 14 februari 2020
2e rang - € 85,50

Inclusief:

 • Vervoer per luxe touringcar
 • Entreebewijs
 • Online reserveren voor deze reis is helaas niet meer mogelijk. Wij verzoeken u hiervoor telefonisch contact met ons op te nemen.


 • Offerte aanvragen

  Alternatieven

  Soldaat van Oranje

  Maandag 13 april 2020, 2e Paasdag - Een indrukwekkende musical die u niet mag missen!

  informatie >
  AltroVia Dekra