Ot & Sien

's Ochtends wordt u ontvangen op een rondvaartboot met koffie/thee en Friese koek. “De Princenhof” en “De Alde Feanen” bij Earnewâld behoren tot de mooiste ongerepte natuurgebieden van Nederland. Met zijn prachtige plassen en vaarten is het een uniek gebied om een rondvaart te maken. Terwijl u geniet van de omgeving wordt een warme 3-gangen lunch geserveerd.
Na het ontschepen zet de touringcar koers naar Surhuisterveen waar het museum van Ot & Sien is gevestigd. U vindt hier alles uit de tijd van 100 jaar geleden. In de museumboerderij is van alles te zien zoals: een Hollands schooltje, een dokterspraktijk, kruidenierswinkel, een arbeidershuisje met bedstee en een ouderwetse keuken. Uiteraard is ook de complete collectie schoolplaten van Cornelis Jetses te bewonderen. 

 

Programma

08.15 uur Vertrek
10.00 uur Rondvaart Nationaal Park De Alde Faenen
14.00 uur Bezoek museumboerderij Ot & Sien
16.30 uur Aanvang terugreis
   

 

Prijs vanaf € 52,00 per persoon 

De vermelde prijzen zijn richtprijzen gebaseerd op een touringcar met 46 á 50 personen bij vertrek uit de Gemeente Dronten.                                                                        
 

Inclusief:

 

Exclusief:

 

 Rolstoeltouringcar 

Wij rijden deze dagtocht met een rolstoeltouringcar. Deze is uitgerust met een lift en voorzieningen om de rolstoelen stevig te verankeren. 
Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in Ot & Sien? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.Offerte aanvragen
AltroVia Dekra