Openluchtmuseum Arnhem

Bij aankomst krijgt u eerst een kopje koffie of thee met heerlijk appelgebak. Hierna kunt u op eigen gelegenheid uw dag indelen. Er is genoeg te zien en te beleven.
Het museum geeft een beeld van het leven in Nederland door de eeuwen heen. De molens, huizen, boerderijen en zelfs de zuivelfabriek zijn origineel en stonden ooit ergens in Nederland. Een aantal gebouwen wordt "bewoond" door medewerkers die als oorspronkelijke bewoners de bezoekers ontvangen. Ook tal van gebruiksvoorwerpen, oude ambachten en klederdrachten zijn tentoongesteld. Tevens geven ambachtslieden demonstraties van hun kunnen aan het publiek. Zo ziet u onder andere een molenaar, een smid, een drukker, een papierschepper en een conducteur aan het werk.
In het park vindt u tal van eetgelegenheden om bijvoorbeeld lekker te lunchen. In de museumwinkel kunt u terecht voor ambachtelijke producten en typisch Hollandse waren. Neem een leuk aandenken mee naar huis!

Programma 

 9.00 uur Vertrek 
10.30 uur Aankomst Openluchtmuseum
11.00 uur Bezoek op eigen gelegenheid het museum
15.30 uur Aanvang terugreis


Prijs vanaf € 37,95 per persoon 

De vermelde prijzen zijn richtprijzen gebaseerd op een touringcar met 46 á 50 personen bij vertrek uit de Gemeente Dronten.


Inclusief:

Exclusief:

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in Openluchtmuseum Arnhem? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.Offerte aanvragen

Alternatieven

Openluchtmuseum Warffum en Mosterdmakerij

Maak kennis met Groningen in het openluchtmuseum in Warffum. Het verleden komt tot leven, kijk en ervaar hoe men vroeger woonde en werkte.

informatie >
AltroVia Dekra