Openluchtmuseum Arnhem

Bij aankomst krijgt u eerst een kopje koffie of thee met heerlijk appelgebak. Hierna kunt u op eigen gelegenheid uw dag indelen. Er is genoeg te zien en te beleven.
Het museum geeft een beeld van het leven in Nederland door de eeuwen heen. De molens, huizen, boerderijen en zelfs de zuivelfabriek zijn origineel en stonden ooit ergens in Nederland. Een aantal gebouwen wordt "bewoond" door medewerkers die als oorspronkelijke bewoners de bezoekers ontvangen. Ook tal van gebruiksvoorwerpen, oude ambachten en klederdrachten zijn tentoongesteld. Tevens geven ambachtslieden demonstraties van hun kunnen aan het publiek. Zo ziet u onder andere een molenaar, een smid, een drukker, een papierschepper en een conducteur aan het werk.
In het park vindt u tal van eetgelegenheden om bijvoorbeeld lekker te lunchen. In de museumwinkel kunt u terecht voor ambachtelijke producten en typisch Hollandse waren. Neem een leuk aandenken mee naar huis!

Programma 

09.00 uur Vertrek
10.30 uur Aankomst Openluchtmuseum
11.00 uur Bezoek op eigen gelegenheid het museum
15.30 uur Aanvang terugreis 


De tijden zijn onder voorbehoud en zijn afhankelijk van de vertreklokatie.

Prijs vanaf € 37,95 per persoon                                                                            

De vermelde prijzen zijn richtprijzen gebaseerd op een touringcar met 46 á 50 personen bij vertrek uit de Gemeente Dronten.

Inclusief:

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Koffie/thee met appelgebak
  • Entree museum
 

Exclusief:

  • Extra kilometers bij andere opstapplaatsen
  • Extra consumpties
 
 
 
 

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in Openluchtmuseum Arnhem? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.Offerte aanvragen
AltroVia Dekra