Soldaat van Oranje

Als de Duitsers in 1940 Nederland binnenvallen, leeft de Leidse student Hazelhoff Roelfzema met zijn Leidse vrienden een onbezorgd studentenleven. Vriendschap en liefde zijn niet langer vanzelfsprekend. De oorlog zet alles op zijn kop, alle verhoudingen op scherp. Iedereen moet zijn eigen keuzes maken...

GRIJP NU UW KANS!
Ga mee naar de langst lopende musical uit de Nederlandse geschiedenis. Per luxe touringcar reist u zorgeloos naar de TheaterHangaar in Katwijk. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van deze prachtige voorstelling.

 

Groepsarrangementen

Soldaat van Oranje is de langstlopende voorstelling uit de Nederlandse theatergeschiedenis. Voor deze musical bieden wij speciale groepsarrangementen aan. Naast tickets en vervoer is het ook mogelijk om het arrangement uit te breiden met een lunch of een diner vóór of na de voorstelling afhankelijk van het tijdstip van de voorstelling. Wij maken graag een offerte op maat!

Soldaat van Oranje bieden wij ook aan op basis van individuele inschrijving.


Inclusief:

 

Optioneel:

 

Meer informatie:

 

 Rolstoeltouringcar 

Wij rijden naar Soldaat van Oranje met een rolstoeltouringcar. Deze is uitgerust met een lift en voorzieningen om de rolstoelen stevig te verankeren. 


Vraag online een offerte aan >

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in Soldaat van Oranje? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.Offerte aanvragen

Alternatieven

Disney's Aladdin

Een wervelende show vol humor, kleurrijke kostuums en special effects.

informatie >

Tina Turner Musical

De musical met de hits van Tina Turner. Beleef het levensverhaal van ' The Queen of Rock'.

informatie >
AltroVia Dekra