Friesland Waterland

Bij de beroemde Galamadammen ligt de rondvaartboot "De Oorden" op u te wachten. U gaat een rondvaart maken over de Friese meren en een deel van de Elfstedenroute. Aan boord staat de koffie/thee met Friese koek voor u klaar. Nadat u weer bent aangemeerd is het een klein kwartiertje rijden naar Hindeloopen waar u wordt ontvangen voor een heerlijke Friese Koffietafel met kroket. Na de lunch stapt u weer in onze touringcar voor een rondrit door het Friese boerenland met haar prachtig verscholen dorpjes en mooie Elfstedenstadjes. Onderweg staat iemand te liften die mee mag in ruil voor de schitterende verhalen in de omgeving. Terug in Hindeloopen kunt u nog op eigen gelegenheid het pittoreske stadje verkennen. Vergeet hierbij zeker niet de rommelboerderij binnen te lopen. In deze oude stolpboerderij proeft u de sfeer van het vroegere boerenleven. Aan het einde van de middag vindt in het restaurant een verloting plaats met lekkere Friese prijzen. Voordat u aan de terugreis begint kunt u nog even napraten onder het genot van een kopje koffie met een Friese lekkernij.

 

Programma

9.15 uur Vertrek
10.30 - 12.15 uur Rondvaart 
12.30 - 13.30 uur Koffietafel met kroket
13.30 - 15.00 uur Rondrit Friese boerenland
15.00 uur Hindeloopen
15.45 uur Koffie / thee met Friese lekkernij
16.15 uur Aanvang terugreis

 

Prijs vanaf € 45,50 per persoon  

De vermelde prijzen zijn richtprijzen gebaseerd op een touringcar met 46 á 50 personen bij vertrek uit de Gemeente Dronten.                                                                        
 

Inclusief:

 

Exclusief:

 

 Rolstoeltouringcar 

Wij rijden deze dagtocht met een rolstoeltouringcar. Deze is uitgerust met een lift en voorzieningen om de rolstoelen stevig te verankeren. 
Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in Friesland Waterland? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.Offerte aanvragen
AltroVia Dekra