Achterhoekse kennismaking

Bij aankomst in Zelhem staat er een kopje koffie of thee met gebak voor u klaar.
Nadat u het lekkers heeft genuttigd, staat er een demonstratie op het programma, niet zo maar een demonstratie, maar met een roofvogel!
U krijgt te zien wat de vogels zoal kunnen, rakelings schieten ze voorbij om hun prooi te vangen. Voor de durfals onder u is het mogelijk om met een handschoen aan zelf een vogel vast te houden en uit te laten vliegen.
Na dit avontuur staat er een Achterhoeks proeverij buffet voor u klaar met o.a. soep, diverse broodsoorten, salades, beleg, ouderwetse warme gerechten zoals; bak bloedworst, balkenbrij, wentelteefjes, maar ook de kroket wordt niet vergeten. Dit alles met prachtige verhalen van vroeger.
Nadat alle magen goed gevuld zijn, gaat u met de touringcar en een ervaren gids op pad door de Achterhoek. Van kleine boerderijtjes tot moderne boerenbedrijven en van kleine monumentale brugwachtershuisjes tot grote landhuizen en kastelen. En dit alles in een prachtig landschap met afwisseling van coulissen, bossen, water en uitgestrekte velden.
Als afsluiting een kopje koffie of thee met een koekje.

Programma

08.30 uur Vertrek 
10.30 uur Ontvangst met koffie of thee en gebak en roofvogelshow
12.55 uur Achterhoeks proeverij buffet
14.30 uur Rondrit met de touringcar en een ervaren gids
15.45 uur Koffie/thee met een koekje
16.15 uur Aanvang terugreis


De tijden zijn onder voorbehoud en zijn afhankelijk van de vertreklokatie.

Prijs vanaf € 55,95 per persoon

De vermelde prijzen zijn richtprijzen gebaseerd op een touringcar met 46 á 50 personen bij vertrek uit de Gemeente Dronten.              
 

Inclusief:

Exclusief:

  
 

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in Achterhoekse kennismaking? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.Offerte aanvragen
AltroVia Dekra