Actief in Twente

In de bosrijke omgeving van Twente vier je het ultieme personeelsfeestje! Compleet verzorgd met een heerlijke lunch, lekkere borrelhapjes en een afsluitend dinerbuffet. Márion Reizen zorgt niet alleen voor het vervoer met onze luxe touringcars, maar regelt ook alle activiteiten en de catering. Een compleet verzorgd personeelsuitje dus! Hieronder vindt u een voorbeeld van hoe de dag eruit kan zien. Uiteraard kunt u nog van alles wijzigen, wisselen of toevoegen. Neem contact met ons op om dit te bespreken of vraag via onze website een offerte aan voor uw personeelsfeestje. 

Voorbeeld van hoe de dag eruit kan zien:

U wordt om 11.30 uur verwacht in Rijssen met een heerlijke kopje koffie of thee met cake. Na de koffie wordt de groep in drieën gesplitst en zal iedere groep een activiteit gaan doen. Daarbij maakt u vooraf één keuze uit het arrangement A, B en C. In totaal doen alle groepen dus drie activiteiten.

Arrangement A:

Arrangement B:

Arrangement C:

Tussen 12.00 uur en 13.30 uur staat er een heerlijke lunch voor u klaar met onder andere soep met stokbrood, diverse harde en zachte broodjes, een kroket en zoete en hartige vleeswaren. 

In de middag gaan de groepen twee van de bovengenoemde activiteiten doen, met tussendoor een heerlijk drankje met borrelgarnituur. Na afloop staat er een warm en koud buffet klaar en kan er nog nagepraat worden over de ongetwijfelde geslaagde dag! Uiteraard zorgt Márion Reizen voor het vervoer weer naar huis. 
 

Wij regelen voor u: 

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in Actief in Twente? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.Offerte aanvragen

Alternatieven

Dagje Zeilen

Dagje zeilen op een prachtig zeilschip zoals de Stedemaeght, de Abel Tasman of de Willem Barentsz.

informatie >

Dinnershow Brooklyn Nights

Onder het genot van een heerlijk 4-gangen diner geniet u met uw gezelschap van een show die zijn weerga niet kent.

informatie >
AltroVia Dekra