Dagje Amsterdam

ADAM Lookout is een observatiedek met een ongeëvenaard panoramisch uitzicht over Amsterdam. Je kunt het historische centrum van de stad zien, de dynamische haven, het unieke polderlandschap en je kunt de beroemde grachten spotten. De interactieve tentoonstelling over Amsterdam's geschiedenis en cultuur geeft achtergrond informatie bij wat je allemaal ziet vanaf de toren. Hiernaast kun je ook door naar het dak voor voor een nog betere ervaring. Je hoort de stad met haar geluiden en voelt de wind door je haar. Voor de durfals is hier ook de "Over the Edge". De hoogste schommel van Europa op 100 meter hoogte!

This is Holland bestaat uit 4 onderdelen. Een filmzaal met een film over de geschiedenis van Nederland, een tweede ruimte met een kaart van Nederland en uitleg over de seizoenen in Nederland en de vliegroute, daarna volgt de vlucht in de vlieg simulator. Tot slot het laatste gedeelte met verdiepende informatie over de locaties waar overheen wordt gevlogen.
De 5d flight experience is wel het hoogtepunt van dit bezoek. Tijdens deze vliegreis ervaar je Nederland vanuit een vogelperspectief. Voel de wind door je haren en ruik de tulpen wanneer je over de Lagen Landen heen vliegt.

Uiteraard zijn er nog genoeg andere leuke dingen te doen in Amsterdam. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoek aan de Heineken Experience. Het verhaal van het beroemdste bier ter wereld. Vraag ons naar de mogelijkheden en prijzen.
Of u kunt de rest van de dag vrij besteden. Met de gratis pont gaat u naar het CS en loopt dan zo het centrum in. Op een afgesproken plek haalt onze touringcar u dan weer op aan het eind van de dag.


Wij regelen voor u: 

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in Dagje Amsterdam? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.Offerte aanvragen
AltroVia Dekra