Disney's Aladdin

Bent u klaar voor het wereldberoemde verhaal uit Duizend-en-één-nacht? Kom dan naar Disney’s Aladdin in het AFAS Circustheater Scheveningen. De grote Broadway musical over de charmante straatdief Aladdin en de prachtige prinses Yasmin is al jaren een daverend succes in internationale theaters. Een wervelende show vol humor, kleurrijke kostuums en special effects die de harten gaat stelen van het het Nederlandse publiek.

Spring op het vliegende tapijt en ga mee met Aladdin op avontuur in een heel nieuwe wereld. Het wordt een rit om nooit te vergeten. In een duizelingwekkend tempo word je meegenomen in het overweldigende verhaal over romantiek, vriendschap en verraad. Componist en achtvoudig Oscarwinnaar Alan Menken schreef de beroemde muziek met hits zoals ‘A Whole New World’, Friend Like Me’ en ‘Arabian Nights’.

Voor een onvergetelijke VIP-ervaring kunt u ook naast de tickets en vervoer arrangementen boeken zoals bijvoorbeeld ontvangst & pauze arrangement of een diner & pauze arrangement.
Wij maken graag een offerte op maat!

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in Disney's Aladdin? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.Offerte aanvragen
AltroVia Dekra